Otvoren novi salon u Ruskom Krsturu

viber_image_2022-04-28_10-51-17-405

U subotu 23. aprila, sa početkom u 10 časova, Izgled je, zajedno sa svim posetiocima, otvorio svoj novi salon nameštaja, u Ruskom Krsturu na Maršala tita 203.

Pred samo otvaranje ceo Izgled tim bio je izuzetno uzbuđen, moramo priznati da su najuzbudljiviji momenti bili samo nekoliko minuta pre nego što su vrata salona zvanično otvorena, kad je i nestrpljenje posetilaca počelo da raste. Zaista, bez svih prisutnih, otvaranje novog salona nameštaja ne bi imalo ovakav značaj. Zbog toga, želimo da se zahvalimo svim posetiocima koji su bili svedoci uspešnog početka novootvorenog salona.

Šta su sve to posetioci imali prilike da vide?

Kao i u svim ostalim Izgledovim salonima nameštaja, i u ovom smo se potrudili da izloženi modeli budu adekvatno organizovani, kako bismo omogućili lako pregledanje svih komada. Dodatno, želja nam je bila da izložimo nameštaj odličnog kvaliteta i izgleda, koji će se uklopiti u moderne, ali i nešto tradicionalnije domove.

Imajući na umu da je otvaranje novog salona trenutak zajedničkog uspeha, za sve prisutne smo pripremili popust od 10%. Popust nije važio samo za proizvode koji su uključeni u aktuelnu promotivnu ponudu.. Moramo priznati da su posetioci ovu pogodnost odlično iskoristili!

TOP